
Сыр и кефир тормозят развитие рака у женщин

Ответить
Нажимая на кнопку «Отправить комментарий», вы даете согласие на обработку своих персональных данных
На сайте используются cookies. Продолжая использовать сайт, вы принимаете условия.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Главная » Диета » Еда, продукты питания » Сыр и кефир тормозят развитие рака у женщин
Эксперимент, проведенный среди небольшой группы девушке канадскими учеными, выявил интересную закономерность.
В новом проекте ученые задействовали более 80 представительниц слабого пола. 23 девушки были здоровы, а остальные женщины имели злокачественные или доброкачественные опухоли.
Исследователи сообщили, что во время осуществления комплексных испытаний, врачи заметили положительное влияние сыра и кефира на организм женщин. Авторы экспериментов утверждают, что данные продукты способствуют снижению риска развития онкологического заболевания.
Кроме сыра и кефира, другие молочные продукты также помогают замедлить рост и дальнейшее развитие раковых клеток в организме.
Причину специалисты видят в том, что такого рода пища благоприятно воздействует на микрофлору кишечника, что обусловлено наличием в них полезных микроэлементов и пробиотиков.
Odnoklassniki
VKontakte
Telegram
RSS