Картофельный пирог с селедкой
2 Комментов
Ответить
Нажимая на кнопку «Отправить комментарий», вы даете согласие на обработку своих персональных данных
На сайте используются cookies. Продолжая использовать сайт, вы принимаете условия.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.
Главная » Диета » Еда, продукты питания » Картофельный пирог с селедкой
Помидоры черри разрезать пополам, лук порей нарезать соломкой и пассировать на сковородке с небольшим количеством оливкового масла.
Форму для запекания выстелить кулинарной бумагой и плотно выложить тертым картофелем дно и стены формы (толщина картофеля 1,5-2 мм).
На картофель выложить пассированный лук порей, затем филе сельди целиком. Сверху выложить помидоры черри.
В миске взбить яйца и сливки, добавить тертый сыр, перемешать. Вылить в форму. 25-30 минут готовить в духовке при 180 градусах.
Подавать в холодном или горячем виде, с укропом и свежемолотым черным перцем.
Статьи от экспертов о здоровом образе жизни, семейных отношениях, болезнях, красоте и др. Советы экспертов по фитнесу, диетам, правильному питанию.Справочники.
Катя
24.07.2019 в 17:57
Ни разу такой пирог с селедкой не пробовала. Надо попробовать.
Igor
25.07.2019 в 09:33
По-моему хрень какая-то. Пирог, да еще с селедкой. Она вонючая.